הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מתכון עוף חגיגי ומנצח
06/10/2010, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
המתכון ל - 7 מנות כל מנה בערך 250 קלוריות.
אותו קבלתי מחברתי יעל פלדמן, מתכון טעים מאוד וחגיגי
מתכון עוף חגיגי ומנצח

החומרים:

רבעיי עוף כמספר המשתתפים בסעודה
1-2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק עוף
2-3 כפות רוטב טריאקי
2-3 כפות סילאן
8-10 שזיפים מיובשים – מומלץ ללא החרצן.
ספרי שמן או כף אחת שמן

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל הקצוץ בעזרת ספרי השמן ואם יש צורך מוסיפים מעט מאד מים. לאחר השחמתו מוסיפים את רבעיי העוף. מוסיפים את הפפריקה המתוקה, את אבקת המרק, את רוטב הטריאקי, את הסילאן  ואת השזיפים ומבשלים כשעתיים על אש קטנה עד שהעוף שחום מאד ורך מאד. אפשר להוסיף לסיר גם תפוחי אדמה. ברוב המקרים אין צורך להוסיף מים. אם רואים שהמים התאדו ניתן להוסיף מעט, אך זהירות – אנחנו לא רוצים מרק!

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il