הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - בשר בקר בבירה, חרדל ודבש
22/06/2010, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
מתכון קצת שונה, קל להכנה דל קלוריות וטעים מאוד
8 מנות כל אחת בערך 250 קלוריות.
בשר בקר בבירה, חרדל ודבש

חומרים:

1/4 1 ק"ג בשר רזה (מומלץ שייטל), חתוך לקוביות
2 כפות  שמן
5 שיני שום קצוצות
3 בצלים גדולים, פרוסים
2 כפות דבש
3 כפות חרדל חריף
2 כפות קמח
3 כפות חומץ -יין אדום
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2 כוסות בירה לבנה
1 כוס מרק עוף צח -   אפשר להכין גם בעזרת אבקת מרק ומים רותחים.   

אופן ההכנה:

בוחרים סיר כבד ועבה, רצוי מיציקה. מחממים בו את השמן, ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים. ומוציאים את קוביות בשר מהסיר. .מוסיפים לסיר את השום והבצל ומטגנים עד שיזהיבו קלות, מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את הדבש, החרדל והקמח ומטגנים 2 דקות.מוסיפים את החומץ ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הבירה והמרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעתיים וחצי עד שלוש, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il