04/05/2010, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
מתכון ל 4 מנות , טעים וקל להכנה.
1 מנה שווה בערך 300 קלוריות כאשר ההדגשה היא על עוף המבושל ללא העור שהוא מקור השומן והקלוריות.

החומרים:
1 עוף ללא עור חתוך לרבעים,
1/4 ק"ג בצל ירוק קצוץ,
2 גזרים מגורדים, 1
קופסת פטריות טריות חתוכות לפרוסות דקות,
1/2 קופסת עגבניות מרוסקות,
מעט מלח, מעט שום – לפי הטעם
פטרוזיליה, רוזמרין,
1 כף קורנפלור,
מים לפי הצורך,
100 גר' פסטראמה הודו דלת שומן חתוכה לרצועות או לקוביות
כוס יין לבן,
תרסיס שמן.
אופן ההכנה:
מרססים סיר בתרסיס השמן, מזהיבים את העוף ומוציאים מהסיר. מזהיבים את הבצל, הגזר,והפסטראמה.
מוסיפים את העגבניות הפטריות והיין. מתבלים ומכסים במים.ממתינים עד לרתיחה,מוסיפים את העוף ומבשלים עד שיהיה מבושל אך עסיסי. לפני ההגשה מוסיפים לסיר את הקורנפלור מדולל במים קרים ומקשטים בפטרוזיליה.