23/03/2010, מאת
לאוכלי קטניות בפסח אך טעים גם בכול ימות השנה
8 מנות. כל מנה = 1 מנת פחמימה + 1 חלבון בשר + 1 מנת שומן.

החומרים :
1 עוף שלם למילוי
2 כוסות אורז או בפסח אפשר להחליף את האורז בבלילת הקנידלך
50 גרם בשר טחון
קורט קינמון
1/2 כפית רסק עגבניות
מלח, פלפל,
2 כפיות שמן
1 כף פפריקה
אופן ההכנה:
מכינים מישרה של 1 כף פפריקה, 2 כפיות שמן, קורט מלח, קורט פלפל. מניחים את העוף בתוך הקערה ומעסים עם כל התבלינים. מבשלים את האורז למחצה, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים יחד עם קורט קינמון, חצי כפית רסק עגבניות ומעט מלח. ממלאים את העוף עם האורז והבשר שבישלנו למחצה ואת מה שנשאר מכניסים יחד לתוך שקית קוקי יחד עם כוס וחצי מים. אופים בחום של 150 מעלות במשך שעה וחצי.