הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - עוף בפלפלים צבעוניים.
16/03/2010, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
8 מתכון למנות. כל מנה בערך 175 קלוריות
עוף בפלפלים צבעוניים.

החומרים:

750  גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2     פלפלים אדומים
2     פלפלים ירוקים
2     פלפלים צהובים
כף שמן זית
מעט ספרי שמן.

לרוטב:

 2 שיני שום כתושות
 מלח ומעט טבסקו
   3 כפות מיץ לימון
 כף שמן זית

להגשה:

1/2 כוס בוטנים קלויים

אופן ההכנה:

תחילה מכינים את הפלפלים, חותכים אותם לרבעים לאורכם, מרחיקים את הגבעול והגרעינים ופורסים לרוחב בעובי חצי ס"מ. מנגבים במגבות נייר ומטגנים במעט שמן זית או בעזרת ספרי שמן, עד שהפלפלים מתרככים מעט אך לא לגמרי. מסירים מהאש. מנגבים את רצועות הבשר במגבות נייר. מחממים היטב מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את העוף מכל הצדדים על אש גבוהה, מבלי לייבש. מסירים מהאש ומוסיפים לפלפלים. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפלפלים והעוף. מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il