הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פרחי כרובית אפויים
11/08/2013, מאת שרה כהן
מתכון פשוט מאד להכנה ומתקבל בשמחה על ידי רוב הסועדים.
כרובית מהווה עבור רבים מאיתנו את הירק האולטימטיבי – טעים, משביע, ניתן לאכלה מבושלת או חיה. בערך 5 מנות גדולות. כל מנה בערך 70 קלוריות.
פרחי כרובית אפויים

 החומרים:

ראש כרובית מופרד ל"פרחים"
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפות כמויונז
1/2 כוס מים רותחים
 1 ביצה
מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

מבשלים את פרחי הכרובית במים או במיקרוגל. מבשלים מעט, כדי להשאירם מעט קריספיים. 
מעבירים לתבנית משומנת במעט ספרי שמן. לסדרם יפה.
לערבב את אבקת המרק בחצי כוס המים הרותחים.
להוסיף את הכמויונז ואת הביצה הטרופה עם התבלינים.
לשפוך מעל הכרובית ולאפות בחום בינוני עד להשחמה.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il