הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - חזה עוף בג'נג'ר
08/09/2009, מאת פמלה פרידלנד
מתכון דל קלוריות וקל להכנה.
חזה עוף בג'נג'ר

החומרים:

1/2 ק"ג חזה עוף

2 בצלים גדולים

1 כף שמן או מעט ספרי שמן

3 מלפפונים. (הכוונה למלפפונים. זו לא טעות)

20 עגבניות שרי או עגבנייה גדולה אחת

1/2 כוס רוטב סויה

1/4 כוס חומץ

2-3 כפות סוכר דמררה

כ- 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי חתוך


אופן ההכנה:

חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 2/2 ס"מ. חותכים את הבצלים לרבעים. את המלפפונים חותכים לאורכם לארבע ואחר כך לחתיכות בגודל זרת, את עגבניות השרי חותכים לשנים, ואת הג'ינג'ר לפרוסות דקות דקות. מערבבים את כל החומרים הנוזליים בספל, טועמים ומתקנים, אם צריך, את כמות החומץ או הסוכ, ומניחים בצד. משמנים מחבת ומזהיבים בה את ריבועי הבשר. לאחר שהם מלבינים מוציאים אותם מהמחבת ומשמנים מעט שוב ושמים את רבעי הבצל, את העגבניות ואת המלפפונים. לאחר התרככות מעטה של הירקות מחזירים את קוביות העוף ואת הנוזלים . הנוזלים מוכרחים לכסות מעט את קוביות העוף. מבשלים מעט עד התרככות הירקות. יש לבדוק טעמים ולתקן, אם צריך. 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il