הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - כרפס עם עוף
31/03/2009, מאת רותי ברקן מנחת קבוצות תמיכה
4-5 מנות כל מנה שווה מנת בשר. בערך 200 קלוריות למנה.
מתכון דיאטטי וחגיגי עם ירק מסממני החג.
כרפס  עם עוף

חומרים:

1 חבילת סלרי אמריקאי (גבעולים ועלים)
4-5 מנות עוף
2 בצלים
תבלינים – מלח, פלפל שחור אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה
1 כף שמן

אופן ההכנה:

מרתיחים את העוף ושופכים את המים. חותכים את הבצל לקוביות  ומזהיבים בסיר עם כף השמן או עם ספרי שמן או אפילו על מים. מוסיפים את העוף ומזהיבים אותו מכול צדדיו. (בערך כעשרים דקות). מוסיפים את הכרפס(סלרי) החתוך, כולל העלים, וכוס וחצי מים, ואת התבלינים. מבשלים על אש קטנה עד שהעוף מתרכך והמים נספגים או מתאדים. לקראת סוף הבישול סוחטים רבע לימון על העוף ומערבבים.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il