הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - תבשיל בשר בבירה שחורה.
01/05/2007, מאת רותי ברקן
7 מנות – 1 מנה + מנת בשר.
תבשיל בשר בבירה שחורה.

מוצרים:

 

1 ק"ג בשר פילה מדומה או הודו

1 בקבוק בירה מאלט שחורה

2-3 שיני שום

 

אופן ההכנה.

 

מחממים תנור בינוני (180 מעלות). מניחים את הבשר בכלי חסין אש או בתבנית של התנור. מוזגים לכלי את הבירה השחורה ומוסיפים את שיני השום. אופים את הבשר עד שמתרכך ומוכן לאכילה.במהלך האפייה יש לגלגל את נתח הבשר מספר פעמים, ויוצקים מעליו בכל פעם את הרוטב. ניתן להשתמש בנוזל לאחר האפייה לבישול אורז, פתיתים וכד'.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
בירה שחורה
26/12/2007 5:52:00
כותרת:
כמה ?
תגובה:
כמה זמן צריך להתבשל ??נשמע פיצוצי
אבל כמה קלוריות נספג?בכל אופן תודה חייבת לנסות
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il