13/05/2008, מאת רותי ברקן מנחת קבוצות תמיכה.
חצי כוס אורז = מנה פחמימה, = כ- 80 קלוריות. כל מנת עוף ללא עור = כ- 200 קלוריות יחד כל מנה = כ- 280 עד 300 קלוריות.

החומרים:
1 בצל חתוך קטן
1 כוס או יותר פיטריות קצוצות
2 כוסות אורז
8-10 מנות עוף – מומלץ ללא עור
1 שקית אבקת מרק 10 בצל
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
4 כוסות מים
אופן ההכנה:
ל"טגן" את הבצל הקצוץ במים עד להשחמתו – יחד עם הפטריות.
להעביר לפיירקס או תבנית של התנור. לשים מעל 2 כוסות אורז – לא מבושל – לסדר מעל את מנות העוף,
להוסיף מעל את המים שבהם מעורבבים כל יתר החומרים. לכסות בנייר כסף ולאפות, בחום בינוני, 11/2 שעות.
להוריד הכיסוי ולאפות כ1/2 שעה נוספת. בתאבון!