הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מרק כרובית .
29/01/2008, מאת רותי ברקן מנחת קבוצות תמיכה.
כ- 4 מנות. כול מנה שווה כ- 50 קלוריות.
מרק כרובית .

החומרים:

 

1 בצל בינוני חתוך קטן.

1 גזר מגורר.

½ ראש כרובית  - מפורק לפרחים קטנים .

2 שקיות אבקת מרק עשר בצל או כף אבקת מרק בצל רגילה.

½ כוס גרגרי אפונה – סנפרוסט.

מלח ופלפל לפי הטעם.

2 כוסות חלב,

 

אופן ההכנה:

 

לאדות את הבצל, להוסיף הגזר המגורר,להמשיך ולאדות. להוסיף מעט מים ואת הכרובית, אבקת המרק, ומים ולבשל עד לריכוך הירקות. להוסיף את האפונה ולבשל עוד מספר דקות. להוסיף 2 כוסות חלב, להמשיך לבשל עוד 3 דקות, לתבל ולהגיש. אפשר להוסיף שמיר קצוץ לפני סיום הבישול – מוסיף המון טעם  ויופי למרק .

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2021 Diets.co.il