הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - לביבות תפוחי אדמה .
04/12/2007, מאת
מתכון לביבות אפויות בתנור או מטוגנות במחבת חשמלי .
10 לביבות, כל לביבה = 1 מנת פחמימה + 1/4 מנת חלבון חלב – כ- 80 קלוריות.
לביבות תפוחי אדמה .

חומרים:

 

1/2 כוס קמח תופח

1/2 כפית מלח

2 ביצים

6 תפוחי אדמה

פלפל שחור, פפריקה מתוקה.

 

אופן ההכנה:

 

לערבב קמח, מלח, ביצים ומים לבלילה חלקה. לגרד בפומפייה דקה את התפוחי אדמה והבצל, לערבב את התפוחי אדמה והבצל ביחד, להוסיף את המלח, פלפל השחור, ופפריקה המתוקה, ולערבב היטב.

אפשר לאפות בתבנית גדולה, או ליצור לביבות, את הלביבות מניחים בעזרת כף גדולה על תבנית משומנת בספרי שמן, אחת ליד השנייה ואופים בתנור חם 230 מעלות כ – 30דקות עד שהלביבות מזהיבות. ניתן גם  לטגן את הלביבות במחבת חשמלית בעזרת ספרי שמן או בלי שמן.

ניתן להכין לביבות גם מכרובית, גזר ודלעת, סלק עלים, תרד, ברוקלי, כרישה, תירס, כרוב, בעצם כמעט מכל ירק קיים.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
צמרת
01/04/2008 13:13:00
כותרת:
לא כתוב את כמות הבצל???
תגובה:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il