הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מרק כרישה ושומר.
20/11/2007, מאת רותי ברקן
השומר הוא ירק, יש לו טעם של אניס
ולמי שמכיר טעמו מזכיר את סוכריות הבמבלי, סוכריות שחורות , והוא מתנהג יפה בבישול, אידוי, הקפצה, טיגון וצלייה.
מרק כרישה ושומר.

חומרים:

 

2 כרישות גדולות – (רק החלק הלבן) חתוכות לעיגולים קטנים.

2 ראשי שומר בינוניים – חתוכים לקוביות קטנות.

2 שקיות אבקת מרק בצל 10.

1 כף –  או יותר לפי הטעם – חוואייג' למרק.

מלח ופלפל לפי הטעם – רצוי לבדוק את התיבול  לפני שמוסיפים בגלל אבקת המרק והחוואייג'.

 

אופן ההכנה:

 

מאדים  מעט את הכרשה עם אבקת המרק ומוסיפים את השומר. מאדים אותם עם מעט מאד מים והתבלינים עד ריכוך הירקות. מוסיפים 4-6 כוסות מים ומרתיחים כ-5 דקות. בודקים את הטעם. אם צריך אפשר להוסיף כפית אחת אבקת מרק בטעם  עוף.

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2021 Diets.co.il