הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - גלידת אבוקדו
18/05/2019, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
10 מנות כ 180 קלוריות למנה (הרבה חלבון וחומצות שומן חשובות)
גלידת אבוקדו

חומרים:


3 יחידות אבוקדו קטן עד בינוי
1 כף מיץ לימון סחוט טבעי
½ 1  כוסות חלב סויה או חלב שקדים (ללא טבעונים ניתן להחליף לחלב 3%)
1 כוס שמנת צמחית (ללא טבעונים ניתן להחליף לשמנת מתוקה)
2 כפות סוכר קוקוס
1 כף סירופ מייפל 100% אורגני


אופן ההכנה:


מקלפים את האבוקדו ומועכים, מוסיפים מייד את מיץ הלימון ומערבבים. מקציפים שמנת צמחית עם סוכר קוקוס לקצפת יציבה. לאבוקדו מוסיפים את החלב וסירופ המייפל ולאחר מכן מקפלים בעדינות את הקצפת. מקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לשעתיים עד ארבע שעות למקרר בכלי אטום לחלוטין. מערבבים בעדינות ומכניסים למקפיא – סגור בכלי אטום לחלוטין, למשך מספר שעות.


לבריאות!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il