הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - עוגיות קטו עם נגיעות שוקולד, ללא גלוטן וטבעוני
23/03/2019, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
10-15 עוגיות 70-100 קלוריות ליחידה
עוגיות קטו עם נגיעות שוקולד, ללא גלוטן וטבעוני

חומרים:


ספל קמח שקדים
2 כפות מלאות שוקולד צ'יפ, פרווה (אם אפשר להשיג ללא סוכר – נפלא! פחות קלוריות)
1 כף סטיביה או 2 כפות אריתריטול או ½ 1 כפות סוויטאנגו
½ כפית מלח (או קורט מלח)
¼ שקית סודה לשתיה (1/8 כף)
2 כפות חלב שקדים או חלב שיבולת שועל או חלב קשיו
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפות שמן קוקוס איכותי

אופן ההכנה:


מחממים תנור אפייה או טוסטר-אובן ל כ 160 מעלות
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה
מערבבים בקערה את החומרים היבשים. בקערה נפרדת את החומרים הרטובים.
מערבבים לאט את תערובת הקמח לתוך תערובת השמן/חלב ומוסיפים את השוקולד.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים עיגולים בעזרת כף להכנת עוגיות או כף פלפל, משטחים ומניחים על התבנית.
אפשר להכין עוגיות רטנות יותר ואפשר יותר גדולות לפי הטעם והחשק.
אופים במשך 10 עד 14 דקות, בהתאם לעוצמת התנור ומעבירים לצינון על גבי רשת.


בתיאבון!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il