הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - עוף בציפוי אגוזי מלך
23/02/2019, מאת מידל אור רודיך - דיאטנית
4 מנות כ 240 קלוריות למנה.
המתכון הועבר אלי מחברה טובה בארה"ב ששומרת גם על המשקל וגם על בריאות מערכת הורמונלית.
עוף בציפוי אגוזי מלך

המתכון אצלי אמנם מוחלף לטופו ולפעמים לסייטן – אך הרעיון נפלא פשוט ומאוד מזין
 
חומרים:


¾ כוס אגוזי מלך טריים לא קלויים
4 חתיכות חזה עוף דקות כמו לשניצל (חזה עוף אחד טרי פרוס ל 4 יחידות דקות)
2 כפות שמן זית או שמן זרעי ענבים
½ כפית מלח הימליה
מעט מאוד (פחות מקמצוץ או לפי הטעם) פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:


מחממים את התנור לחום גבוה של 200 מעלות
מכניסים את האגוזים, המלח והפלפל למעבד מזון עד לקבלת תערובת אבקה
מעבירים את התערובת הטחונה לצלחת שטוחה גדולה
מורחים את חזה העוף במעט שמן
טובלים את חזה העוף המרוח בשמן – בקמח האגוזים שטחנו יחד עם המלח והפלפל
מצפים הייטב את חזה העוף ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומנת קלות.
אופים למשך כחצי שעה.

בתיאבון!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il