הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - גוואקמולי טעים בריא ומחמם
17/11/2018, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
6 מנות כ 125 קלוריות למנה
גוואקמולי טעים בריא ומחמם

חומרים:


6 חצאי אבוקדו בינוניים, ללא קליפה וללא הגרעין– מעוך לעיסה עם גושים קטנים
6 עגבניות שרי – קצוצות קטן
½ צרור פטרוזילה קצוצה (או ¼ צרור פטרוזיליה +1/4 צרור כוסברה)
מיץ מ ½ לימון
1/3 פלפל ירוק חריף ללא זרעים, חתוך דק דק
1 קורט מלח
½ קורט פלפל אנגלי לבן
¼ כפית כורכום
(אפשר להוסיף ½ בצל סגול קצוץ דק)

אופן ההכנה:


מוסיפים לימון לאבוקדו ודואגים למעוך עם מזלג עד שהגושים קטנים, מוסיפים ומערבבים פנימה לתערובת את העגבניות הקצוצות, הפטרוזיליה הקצוצה ואת שאר התבלינים. אם מוסיפים בצל יש להוסיפו מייד לאחר הוספת הלימון לאבוקדו, לפני הוספת העגבניות.
את הגוואקמולי יש להכין בסמוך להגשה בכדי שלא ישחיר. למי שלא אוהב חריף ניתן להחליף את הפלפל החריף בחצי גמבה.


בתיאבון!


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il