הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט כרובית.
06/11/2007, מאת רותי ברקן
6 מנות – ½ מנת שומן ומנת ירק בערך 40 קלוריות
סלט כרובית.

מוצרים:

 

כרובית בינונית טרייה-מגוררת על פומפייה- אפשר גם במעבד מזון

6 תמרים או 30 גר' פקאן סיני או 2 כפות צימוקים קטנים כהים  – קצוצים לא קטן מידי

2- 3 כפות מיונז

2 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ                                               

מלח,פלפל לבן-לפי הטעם

2 כפות בצל ירוק קצוץ דק

לקישוט-לא חובה- 30- גר' פקאנים קלויים קצוצים גס- אפשר גם פקאן סיני מתוק או תמרים חתוכים (2-3 תמרים)

 

אופן ההכנה:

 

לערבב בקערה את כל החומרים מלבד הפקאנים ולתת לעמוד כ- ½ שעה לספיגת טעמים.

להעביר לצלחת הגשה ולפזר פקאנים מעל-ברגע האחרון-לשמירת טריותם ופריכותם.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il