הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מקפא תותים עם נענע
08/03/2018, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
4 מנות כ 30 קלוריות למנה.
מתכון אביבי, מרענן ודל קלוריות
מקפא תותים עם נענע

חומרים:


½ ק"ג תותים
1 חלבון ביצה
1 שקית קטנה של סטיביה (לא חובה)
גבעול עלי נענע (לא חובה)
1 כפית מיץ מלימון טרי


אופן ההכנה:


מנקים את התותים מהעלים הירוקים, מלקטים ומורידים את עלי הנענע מהגבעול ורק בהם משתמשים (ללא גבעול). מקציפים את החלבון. מכניסים את כל שאר החומרים למעבד מזון (בלנדר) – תותים, לימון, סטיביה, נענע ומפעילים למשך כשתי דקות. מערבבים בעדינות את מקצפת החלבון עם תערובת התותים ומחלקים לגביעים. מקפיאים למשך הלילה או לפחות 4-6 שעות ומגישים.

בתיאבון

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il