01/03/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
כף תכיל כ 78 עד 80 קלוריות
כדאי להוסיף לתפריט ממרח חרובים במקום שוקולד

רכיבים:
½ כוס אבקת חרובים (רצוי אורגני)
2 כפות שמן קוקוס
½ כוס סירופ אגבה
2 כפות חלב שקדים, או קוקוס או סויה בטעם וניל
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר אבקת חרובים עם שמן קוקוס וסירופ אגבה עד לקבלת תערובת אחידה – לא להרתיח.
כשאין גושים והתערובת חלקה – יש להוסיף את חלב השקדים ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
להכניס לצנצנת. לקרר מעט ולשמור במקום קריר ויבש. בקיץ יש לשמור במקרר.
בתיאבון!