הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סקיני פסטה וירקות מוקפצים
06/09/2016, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
2 מנות גדולות. כל מנה כ 130 קלוריות
מספר פעמים דברנו על דיאטות ללא גלוטן, על דיאטות דלות קלוריות ועל טבעונות. המתכון הבא מאפשר שילוב בריא ומשביע של מכלול ההמלצות לתפריט טעים ובריא.
סקיני פסטה וירקות מוקפצים

החומרים:                                          

200 גרם סקיני פסטה נודלס
1 בצל חתוך דק וקטן
1 גזר חתוך רצועות דקות וקצרות
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות ופרוסות דק
1 גמבה חתוכה דק
כף ג'ינג'ר טרי מגורד
¼ כפית כורכום טרי
½ כפית מלח
½ שן שום טריה מרוסקת
2 כפות סויה ללא גלוטן
½ כוס מים

אופן ההכנה:


מקפיצים את הבצל ב"וואק" עד לקבלת גוון זהוב, מוסיפים גזר ומקפיצים עוד דקה.
מוסיפים גמבה, פטריות ג'ינג'ר, שום, כורכום, מלח וסויה ומקפיצים שתי דקות.
מוסיפים מים, מערבבים היטב ומכסים במכסה לדקה או שתיים נוספות. מוסיפים את הסקיני פסטה ומערבבים על אש קטנה חמש דקות נוספות. טועמים. אם יש צורך ממשיכים לערבב לשתים שלוש דקות נוספות ומגישים.

בתיאבון


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il