הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - דלעת ערמונים במילוי
31/05/2016, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
8 מנות, 200 קלוריות במנה (חצי דלעת ערמונים)
מתכון קל וטעים של דלעת ערמונים במילוי ירקות
דלעת ערמונים במילוי

החומרים:

4 יחידות של דלעת ערמונים בגודל בינוני
1 בצל גדול קצוץ גס
2 סלסלות פטריות טריות קצוצות
4 קישואים גדולים חתוכים לרצועות דקות
חצי פלפל חריף קצוץ לפרוסות
3 שיני שום פרוסות
מלח גס ופלפל
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות
חוצים את הדלעות, מנקים ומוציאים זרעים וסיבים
מניחים את הדלעות בתבנית כאשר החלק הפנימי, החתוך כלפי מעלה, מורחים כל חצי דלעת בעזרת מברשת במעט שמן זית, בוזקים מעט מלח גס ואופים כ-45 דקות עד לריכוך
בינתיים מכינים את המילוי: מחממים שמן זית, מטגנים שום ובצל, מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים קלות עד שהירקות רכים.
כאשר הדלעת מוכנה ורכה, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר כעשר דקות
ממלאים במילוי ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il