24/01/2016, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
5 מנות, רק 140 קלוריות במנה
לכבוד טו בשבט, אין כמו מרק ערמונים עם ניחוח אירופאי וטעם עשיר שלא יהרוס לנו את הדיאטה

החומרים:
200 גרם ערמונים קלופים
1 תפוח אדמה קטן
300 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
1 בצל סגול קלוף וקצוץ דק
חצי כוס חלב או חלב קוקוס
כף יין לבן
כף שמן זית
1/4 כפית כמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
ליטר וחצי מים רותחים
אופן ההכנה:
לחמם כף שמן זית ולטגן קלות את הבצל
להנמיך את האש ולהוסיף את הדלעת ותפוח האדמה ולערבב במשך 1-2 דקות.
מנמיכים לאש קטנה ולבשל במשך 30 דקות - או עד שניתן לנעוץ מזלג בדלעת ובתפוח האדמה
להכניס את הערמונים הקלופים ואת שאר המרכיבים ולבשל כ 20 דקות נוספות
להוריד מהאש ולטחון היטב.
בתיאבון