29/12/2015, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
4 מנות, כ- 230 קלוריות במנה
רגע לפני שהגשם חוזר אלינו – מתכון מזין, דיאטטי ומחמם של מרק מינסטרונה

החומרים:
1 בצל קצוץ
1 קישוא חתוך לקוביות
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות
2 עגבניות קצוצות
2 שיני שום קצוצות
1 גזר חתוך לטבעות
1תפוח אדמה קטן חתוך לקוביות
1 גבעול סלרי חתוך
חצי כוס עלי כוסברה חתוכים
חצי כוס פסטה יבשה
6 כוסות מים רותחים
מלח ופלפל
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים כ- 4 דקות
מוסיפים את כל הירקות, המים הרותחים ומבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות
מוסיפים את הכוסברה והפסטה ומבשלים כ 10 דקות נוספות עד שהפסטה מוכנה
בתיאבון