הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - דג סלמון בעשבי תיבול.
21/09/2007, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
מנת דג כ- 300 קלוריות
דג סלמון בעשבי תיבול.

 

המוצרים:

 

1 פילה דג סלמון.

10 עלי דפנה.

3-4 ענפי רוזמרין טריים.

מעט פלפל אנגלי

מלח, פלפל שחור לפי הטעם,

מעט שמן זית,

נייר אלומיניום

 

אופן ההכנה:

 

לרפד תבנית אפיה ברדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את הדג ברווחה.

לטפטף מעט שמן זית במרכז הרדיד ולסדר מעליו את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי

ושני ענפי הרוזמרין. לקלף את העור של הדג בהיותו קפוא למחצה, להניחו על גבי

     ריפוד התבלינים  ולתבל במלח והפלפל,לכסות ביתר הענפים, העלים והפלפל

האנגלי,  לעטוף היטב את הדג ולסגור היטב את רדיד האלומיניום. לאפות בתנור

בחום  בנוני כ -  25 דקות. לקרר מעט, לפתוח את הרדיד, להבריש במברשת את

עשבי התיבול ולהגיש על גבי צלחת מקושטת.                                                                                             

                                               

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
גליה
05/06/2011 9:45:00
כותרת:
כמה גרמים זה מנת דג?
תגובה:
מנת דג שלי יכולה להיות חצי קילו.....
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il