הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - שניצל אפוי
01/09/2015, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
שניצל הוא ללא ספק המאכל הלאומי של הילדים שלנו
אז במקום לאכול אותו מטוגן או תעשייתי, קבלו מתכון פשוט להכנה, מזין ובריא
שניצל אפוי

החומרים:

חצי קילו חזה עוף, חתוך לפרוסות
2 ביצים טרופות
2 כפיות חרדל
כף רוטב סויה
קורט פפריקה מתוקה
שקית פירורי לחם לאפייה
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים את הביצים, החרדל, רוטב הסויה והתבלינים. מוסיפים את חזה העוף וטובלים עד שכל הפרוסות מצופות בתערובת. משאירים בתערובת לספיגת הטעמים
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.
מורחים כל פרוסה במעט שמן זית, מעבירים את פירורי הלחם לקערה גדולה וטובלים את פרוסות חזה העוף. מסדרים על התבנית ומזלפים מעט מאוד שמן זית.
 אופים 10-15 דקות עד להזהבה, הופכים ואופים 5-10 דקות נוספות.

בתיאבון


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il