הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - לביבות בטטה אפויות
28/07/2015, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
כ - 18 לביבות, 60 קלוריות בלביבה
לביבות דיאטטיות וקלילות להכנה, נהדרות כתוספת לארוחת צהריים או ערב.
לביבות בטטה אפויות

החומרים:

500 גרם בטטות קלופות
120 גרם גבינה בולגרית או פטה -  5%
2 ביצים
¼ כוס פירורי לחם
½ כפית תימין יבש
מלח ופלפל
תרסיס שמן זית

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 200 מעלות
מגררים את הבטטות ואת הגבינה הבולגרית על מגררת גסה.
מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, התימין, מלח פלפל ומערבבים היטב.
מרפדים 2 תבניות שטוחות גדולות בנייר אפייה ומרססים אותו בתרסיס שמן זית.
מודדים 2 כפות מתערובת הלביבות, מהדקים ללביבה שטוח, מניחים בתבנית עם רווח בין לביבה ללביבה.
מרססים את הלביבות במעט תרסיס שמן זית ואופים בתנור במשך 15 דקות, מוציאים את התבניות, הופכים את הלביבות ואופים במשך 4 דקות נוספות, עד שהן מזהיבות מעט.

בתיאבון!


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il