הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פטריות ממולאות
05/05/2015, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
כ- 60 קלוריות בפטריה
מתכון טעים , דל קלוריות וקליל של פטריות ממולאות. יכול להיות טבעוני או בתוספת גבינה או בשר טחון
פטריות ממולאות

החומרים:

2 סלסילות פטריות שמפיניון
צרור עירית, כוסברה ופטרוזיליה
בצל בינוני
200 גרם אגוזי קשיו טחונים דק, לא קלויים ולא מומלחים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
מלח
פלפל

אופן  ההכנה:

מפרידים את הפטריות מרגליהן וקוצצים את הרגליים.
מסדרים בתבנית, כשהחלק הקעור של הפטריות מופנה כלפי מעלה.
קוצצים את הבצל דק מאוד ומטגנים עם כף שמן זית, עד להזהבה.
מוסיפים למחבת את רגלי הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן עד שהפטריות נעשות רכות וכהות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש.
קוצצים את העירית, הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים לפטריות ולבצל.
ממלאים את ראשי הפטריות בתערובת המוכנה.
שמים בבלנדר את הקשיו הטחון, שתי כפות שמן זית, חצי כוס מים, שום, מלח ופלפל ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד
יוצקים על כל פטריה כף מהקרם.
אופים בתנור בחום בינוני במשך כ-20 דקות.



שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il