הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - לביבות כרובית ודלורית- לא רק לחנוכה
23/12/2014, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
רק 50 קלוריות ביחידה ( כ- 12 יחידות )
חנוכה כבר אוטוטו מאחורינו, אך את הלביבות הללו אפשר לאכול כל השנה טעימות, קלות להכנה והכי חשוב דיאטטיות
לביבות כרובית ודלורית- לא רק לחנוכה

החומרים:

1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים
1 דלורית בינונית, קלופה וחתוכה לחתיכות
1 בצל קטן קצוץ
‭1/2‬ כוס קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
 2 ביצים
1 שן שום
מלח פלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את הדלורית והכרובית עד לריכוך.
מסננים, שוטפים במים קרים ומועכים למחית
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
יוצרים מהעיסה לביבות שטוחות בקוטר של ‭6 ס"מ.
מחממים את התנור ל 180 מעלות
מניחים את הלביבות בתבנית ואופים כ-20 דקות, עד שצד אחד מזהיב.
הופכים ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שגם הצד השני מזהיב.
מוציאים ומגישים.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il