הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - תבשיל שעועית לבנה ועגבניות
25/11/2014, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
4 מנות, 160 קלוריות במנה
מנה חמה ומזינה, יכולה לשמש כתוספת או כמנה עיקרית
תבשיל שעועית לבנה ועגבניות

מרכיבים:

2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסות דק
2 עגבניות בינוניות מגורדות
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים רותחים
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
2 כוסות שעועית לבנה קפואה / שימורים
1/2 כוס כוסברה קצוצה או פטרוזיליה
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור טחון
 
אופן ההכנה:

מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד להזהבה קלה, כעשר דקות. מוסיפים את השום ומטגנים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות והמים הרותחים.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 40-30 דקות.

אוכלים בתיאבון


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il