הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - ציפס בתנור
26/08/2014, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית
4 מנות, 150 קלוריות במנה
המתכון הזה הוא לטובת הילדים הסרבנים למיניהם ולאלו שפשוט לא יכולים לוותר על צ'יפס. קצת השקעה והתוצאה מדהימה ממש.
ציפס בתנור

החומרים:

4 תפוחי אדמה
2 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל

אופן ההכנה:

פורסים את תפוחי האדמה לרצועות עבות ורחבות ומשרים בקערה עם מים חמימים כ- 20 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהקערה ומייבשים טוב טוב את פרוסות תפוחי האדמה.
מחזירים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים אותם עם כפית שמן זית אחת
משטיחים את תפוחי האדמה בתבנית ובוזקים מעל מלח גס ופלפל
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 40 דקות
מורידים את נייר הכסף, הופכים את תפוחי האדמה ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות
מקבלים תוצאה פריכה, מדהימה מזינה בריאה ודיאטטית.
 


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il