הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - חזה הודו אפוי ברוטב סויה דבש וחרדל
28/08/2007, מאת שלומית אופיר
פרוסה בעובי כסנטימטר - מנת בשר שווה כ- 200 קלוריות
חזה הודו אפוי ברוטב סויה דבש וחרדל

המוצרים:

 

1 חזה הודו שלם

3 כפות חרדל

3 כפות רוטב סויה

3 כפות דבש

מיץ מלימון שלם

5-6 שיני שום קצוצות לפלחים דקים

 

אופן ההכנה:

 

מפשירים את בשר החזה השלם. עושים חורים עם להב הסכין ותוחבים את השום בתוכם. מערבבים את כל יתר החומרים. מורחים את החזה בתערובת החומרים, מניחים על גבי נייר כסף. אוטמים את הבשר על-ידי נייר הכסף היטב שלא "תברח " הלחות, מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני,אופים כ-40 דקות .

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
לינוי
26/08/2011 13:49:00
כותרת:
חזה הודו מעולה
תגובה:
אני מאוד מתפעלת מממך כל הכבוד
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il