28/08/2007, מאת שלומית אופיר
פרוסה בעובי כסנטימטר - מנת בשר שווה כ- 200 קלוריות

המוצרים:
1 חזה הודו שלם
3 כפות חרדל
3 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
מיץ מלימון שלם
5-6 שיני שום קצוצות לפלחים דקים
אופן ההכנה:
מפשירים את בשר החזה השלם. עושים חורים עם להב הסכין ותוחבים את השום בתוכם. מערבבים את כל יתר החומרים. מורחים את החזה בתערובת החומרים, מניחים על גבי נייר כסף. אוטמים את הבשר על-ידי נייר הכסף היטב שלא "תברח " הלחות, מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני,אופים כ-40 דקות .