הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מרק פלפלים ירוקים
17/04/2007, מאת שרה רוזן
מרק פלפלים ירוקים

מוצרים:

 

7 פלפלים ירוקים בשרניים חתוכים גס.

1 בצל גדול קצוץ לקוביות.

2 שיני שום.

מלח, פלפל,מעט אבקת מרק בטעם עוף.


אופן ההכנה.

 

לתבל במלח, פלפל ואבקת מרק העוף.

לאחר הבישול טוחנים במקסר "מקל" או שמעבירים את הפלפלים למעבד מזון וטוחנים. בודקים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי אפשר להוסיף מים רותחים עד לסמיכות הרצויה ולבדוק שוב את התיבול ולהרתיח שוב לדקה או שתיים. ניתן להכין מכל צבעי הפלפלים אך לדעת שרה הכי טעים מפלפלים ירוקים.

ל"טגן" את הבצל במים או במעט שמן, להוסיף הפלפלים הירוקים, להוסיף מעט מים – שלא יכסו את הפלפלים  ולבשל עד שהפלפלים מתרככים.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2021 Diets.co.il