הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - קציצות משבבי סויה וכרישה
02/09/2013, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
קציצות משבבי סויה וכרישה

הרכיבים:

 

200 גר' שבבי סויה - לא מבושלים

1 כף אבקת מרק בטעם עוף או בשר

3 פרסות (כרישה) גדולות- החלק הלבן בלבד

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כוס בצל קצוץ

2-3 כפות קמח מלא

2 חלבונים (או 2 ביצים שלמות)

תבלינים לפי הטעם- פפריקה, פלפל, מלח, תבלין לקציצות וכד'.

 

אופן ההכנה:

לבשל את שבבי הסויה במים עם אבקת מרק ולסחוט! 
לבשל מעט את הפרסות
חתוכות גס.

לטחון במטחנת בשר את השבבים והפרסות, להוסיף את יתר החומרים.
ליצור קציצות בידיים רטובות ולטגן במחבת טפלון במעט מאוד שמן. 
(
ניתן לטגן את הקציצות במעט מאד שמן במחבת טפלון, במחבת חשמלית מולטי שף, ניתן להשתמש בספרי שמן או למרוח שמן בעזרת נייר סופג).

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il