הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פילה דג סול ביין
16/07/2013, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה לדיאטה
6 מנות, כ- 150 קלוריות למנה
חם מאד בקיץ ולא קל להחליט להיכנס למטבח ולבשל. היות שלאכול חייבים אני מחפשת כל הזמן מתכונים שכמעט ללא עבודה וטעימים.
פילה דג סול ביין

דגים הם מקור נהדר לחלבון והם מכילים ריכוז גבוה של אומגה 3 וחומצות שומן רב בלתי רוויות, על כן מומלץ לשלב דגים כחלק מתפריט יומי מזין.
רוב דגי המאכל דלי קלוריות, על כן הם שילוב נהדר בכל דיאטה.

החומרים:

6 נתחי פילה סול
1/3 כוס מיץ לימון
1/2 כפית מלח
1 כף שמן קנולה
2 בצלים קצוצים דק
2 קישואים מגוררים גס
3/4 כוס מים
1 כפית סוכר או ממתיק אחר
1/2 כוס יין לבן יבש
2 כפות שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

משרים את פרוסות הדג בחומץ ומלח לחצי שעה בערך.
מחממים בסיר רחב את כף השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להיותו שקוף.
מוסיפים קישואים מגוררים גס ומבשלים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את המים, הסוכר ומתבלים.
מביאים לרתיחה.
מניחים את נתחי הדג על הרוטב ומרתיחים שנית.
הופכים בעדינות את הדג, מוסיפים את היין והשמיר ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.



שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il