הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - קדרת עוף
21/05/2013, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה לדיאטה
6 מנות. כל מנה = 1 מנת בשר. ללא תפוחי אדמה כ- 210 קלוריות למנה. כולל תפוחי אדמה כ- 275 קלוריות.
קדרת עוף

החומרים:

6 חתיכות עוף ללא עור
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
2 גמבות חתוכות לרצועות
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 גזרים פרוסים לעיגולים
2-3 עגבניות חתוכות ללא קליפה וללא גרעינים
1 כף שמן זית
6 תפוחי אדמה לא גדולים – לא חובה.

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר את הבצל עם כפית שמן הזית.
מוסיפים את העוף ומטגנים קלות.
מוסיפים את כל הירקות ומבשלים במשך 40 דקות על אש נמוכה עד שהירקות רכים והעוף מוכן.
ניתן להוסיף 6 תפוחי אדמה תהיה לנו ארוחה טעימה, קלה להכנה ומלאה.
ניתן להוסיף סלט ירקות חי ויש לנו ארוחה שלמה ומזינה, שיכולה להשתלב נפלא בדיאטה שלנו, בתפריט היומי ובתהליך הירידה במשקל.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il