הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט עגבניות – מרדומה, מטבוחה וכד'
22/07/2007, מאת לילך כדורי.
ניתן לאכול כמעט ללא הגבלה. דל קלוריות .
סלט עגבניות – מרדומה, מטבוחה וכד'

מוצרים:

 

ראש שום מנוקה ופרוס דק או 4 כפות שום כתוש

 13-15 עגבניות רכות

1 כפית שמן – לא חובה

2 פלפלים חריפים – רק לאוהבי חריף.

1 גמבה אדומה

מעט כמון ומלח לפי הטעם

1 כף פפריקה מתוקה.

 

אופן ההכנה.

 

בסיר שטוח מטגנים את השום הכפית שמן. אם צריך וכדי לשמור שלא יישרף אפשר להיעזר במים – כל פעם לטפטף מעט עד שהשום מזהיב. מוסיפים פלפל חריף קצוץ קטן מאד (מומלץ לעבוד עם כפפות ) וגמבה קצוצה דק. אחרי דקות מעטות מוסיפים את העגבניות החתוכות. – לכל הדייקנים אפשר לקלף את העגבניות אבל אפשר גם לא.מבשלים 3 שעות על אש קטנה עד שהמים נגמרים בסיר. מוסיפים מעט כמון ומלח לפי הטעם. מחזיקים במקרר להעשרת הרבה מאכלים ובעיקר מעשיר ומשדרג את הכריכים.

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il