הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט ברוקולי
12/06/2012, מאת שרה מנור וכרמית ראובני
הברוקולי גם בריא מאוד וגם דל קלוריות
מתכון ל- 8 מנות כל מנה מכילה כ- 100 קלוריות.
סלט ברוקולי

החומרים:

2 ראשי ברוקולי טרי
4 גזרים מגורדים
2 בצלים סגולים – קצוץ דק
3 כפות צימוקים
לרוטב:
4 כפות מיונס
כפית סוכר או שקית  סוכרה דאיט
2 כפות חומץ
חצי כפית מלח


אופן ההכנה:

חותכים את הברוקולי הטרי פרחים קטנים. מגררים את הגזרים במגרדת גסה. פורסים את הבצל הסגול לחצאים ופורסים כל חצי לפרוסות דקיקות. קולים במחבת את פרוסות השקדים ואת גרעיני החמניות. זהירות – ללא שמן, במחבת יבש, ולא לעזוב אותם על האש. הם נשרפים בקלות רבה. מכינים את הרוטב על ידי ערבובו. שופכים את הרוטב על הברוקולי. מוסיפים צימוקים. ומערבבים היטב. את גרעיני החמנייה ואת השקדים המולבנים משאירים בצד. ממש ברגע ההגשה מוסיפים אותם לסלט בתור מנות שומן, מערבבים ואוכלים בתיאבון.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il