הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - סלט פסטה, ברוקולי ופסטרמה
12/09/2013, מאת רותי ברקן מנחת קבוצות תמיכה לדיאטה
8 מנות כל מנה בערך 250 קלוריות לארוחה (כולל הפסטראמה)
מתכון מצויין לארוחת הצהריים של לפני הצום או לארוחה המפסקת. כולל פחמימה מורכבת, בשר דל שומן וירקות
סלט פסטה, ברוקולי ופסטרמה

החומרים:

250 ג' פסטה פרפרים או כל פסטה שטוחה אחרת (חצי חבילה). 
4 ראשי ברוקולי גדולים חתוכים
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה  גס
1 כף שמן זית – לא חובה
בצל גדול קצוץ
30 עגבניות שרי קטנות חתוכות לחצאים
עירית קצוצה
פלפל שחור
מלח
200 גרם פסטראמה חתוכה או 200 גרם חזה עוף

אופן ההכנה:

מכינים  את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי השקית, מסננים  היטב ומערבבים עם כף שמן זית. מעבירים לקערה הגשה. 
בינתיים, במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ בספרי שמן. מוסיפים את הברוקולי החתוך לפרחים בגודל בינוני.
מקפיצים מעט ומוסיפים את הפטריות. מומלץ להקפיץ לא הרבה זמן בכדי שהירקות יישארו מעט קשים ולא רכים מידיי – לשיקולכם. .
מעבירים הכול לקערה ההגשה בה נמצאת כבר הפסטה. מכינים את היתר  - עגבניות, עירית או בצל ירוק ומערבבים היטב. מתבלים וטועמים.
מוסיפים חזה עוף מוקפץ במחבת או פסטראמה.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il