הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פשטידת פסטה
08/05/2012, מאת מאיה פורר
כל מנה שווה בערך 150 קלוריות
מתכון ל- 10 מנות. שווה למנת פחמימה ומנת חלב.
פשטידת פסטה

החומרים:

200 גרם פסטה- ספגטי ארוכים.
גביע גבינה עד 5% שומן
גביע שלי או יוגורט עד 3% שומן
1 כף גבינת קוטג' עד 5% שומן
2 ביצים שלימות ועוד חלבון אחד
גביע גבינה בולגרית קשה  עד 5% שומן (לא בולגרית למריחה)
מעט מלח ופלפל שחור – יש לזכור שהגבינה הבולגרית מלוחה!

אופן ההכנה:

לבשל את הפסטה עד הרכות הרצויה. לפורר את הגבינה הבולגרית, ולערבב את יתר הגבינות והביצים בקערה – לעם מעט מלח ופלפל. להוסיף את הפסטה ולערבב היטב. לטעום ולתקן תיבול. לשמן בספרי שמן תבנית פיירקס בינונית. להעביר אליה את תערובת הגבינות והפסטה ולאפות עד להזהבה. כאשר הפשטידה מוכנה מעבירים את התנור למצב גריל ומשחימים אותה מעט יותר בגריל – להשחמה ולפריכות.


שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
ריחן
24/09/2012 18:35:00
כותרת:
תגובה:
על איזה חום?
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il