הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פשטידת תפוחי אדמה וכרובית
20/03/2012, מאת סיאלה אלון
אנחנו לקראת חג הפסח. אני מחפשת לעזור לכולם לעבור את החג בשלום – ללא עליה במשקל.
פשטידת תפוחי אדמה וכרובית

הפשטידה הזו יכולה להיות פתרון נחמד ביותר לארוחת ערב בחג או אפילו ארוחת בוקר עם חברות. וכד'
6 מנות כל אחת בערך  170 קלוריות. סלט ירקות עם שישית פשטידה יופי של ארוחת ערב. אפשר להוסיף עוד מרק  ירקות וכד'.
 
החומרים:

1 כרובית קטנה או ½ כרובית גדולה
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
2 כוסות מים
2 ביצים
11/2 כוסות עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, עירית וכו')
2 כפות אבקת מרק
¼ כפית פלפל שחור, מעט מלח.
אפשר להוסיף תבלינים אהובים, עשבי תיבול או כל מה שאוהבים.

אופן ההכנה:

לבשל את הכרובית ותפוחי האדמה במים עד שיתרככו. לסנן ולמעוך מעט. לשים בקערה גדולה. להוסיף את יתרת החומרים ולבחוש לתערובת אחידה. להעביר לתבנית מרוססת בקל שמן, לשטח לשכבה אחידה ולאפות כ – 45 דקות.  
• אפשר לפזר מעט גבינה צהובה מרוסקת להקרמה לפני האפייה.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
אירית
11/02/2015 17:51:00
כותרת:
המים במתכון
תגובה:
האם 2 כוסות המים הם לבישול הכרובית והתפוחי אדמה או בנוסף ?
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il