הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - תערובת ללביבות בשר טחון
27/12/2011, מאת חני אלישע
5 מנות. כל מנה בערך 200 קלוריות
אני לא אומרת כמה קציצות כי זה תלוי בגודל הקציצה שכל אחת עושה.
תערובת ללביבות בשר טחון

החומרים:

250 גרם בשר טחון – מומלץ מעורב
פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ
בצל מטוגן על מעט שמן
שום
ביצה
חצי כוס גרגרי חומוס מבושלים
תפוח אדמה מבושל וקצוץ
מלח, פלפל, כמון


אופן ההכנה:

לקצוץ כל תערובת בנפרד   אפשרי וקל יותר במעבד מזון. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה.
מניחים  בכף ערמות קטנות של תערובת. מפזרים מעל כל לביבה מעט פרורי לחם ומרססים בתרסיס שמן.
אופים בחום  של 1800C כחצי שעה עד שמשחים.

בתיאבון!

 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il