הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פורל ביין אדום
26/04/2011, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
4 מנות גדולות כל אחת בערך 310 קלוריות
אצלי בבית המתכון הוא 8 מנות כל אחת כ-165 קלוריות, כי אנו אוכלים פילט אחד כל אחד.
פורל ביין אדום

החומרים:

4 דגי פורל   מנוקים שטופים היטב וחצויים לשניים. .
1 כוס עשבי תיבול קצוצים דק כמו בזיליקום, פטרוזיליה,רוזמרין, עירית, מרווה וכוסברה
4 שיני שום כתוש
1 כוס יין אדום יבש
1 כף חרדל
מיץ משני לימונים
מלח ופלפל שחור גרוס – לפי הטעם.

אופן ההכנה:

מורחים מעט חרדל על גבי כול פרוסת דג. .בכוס או צנצנת מערבבים מיץ הלימון, היין עשבי התיבול והתבלינים כולל השום הכתוש. מחממים תנור לחום בינוני. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה או סיליקון המיועד לכך, מניחים עליו את פרוסות הדג כאשר העור מונח על גבי התבנית. יוצקים את הרוטב שהכו על גבי פרוסות הדג ואופים בתנור כעשרים  עד עשרים וחמש דקות..ניתן להגיש עם פלחים יפים של לימון. 
בכלל א ני מצאתי שדג "אוהב" מאד חרדל. שום וחרדל הם תבלינים מעולים בעיני לכל דג באשר הוא. גם לימון הוא אחד התבלינים החשובים לדג. הרבה פעמים אני מורחת פילטים של דג במעט חרדל והרבה שום, מכניסה למיקרוגל ויוצא ממש טעים. כל החוכמה בהכנת דגים זה לא לייבשם בבישול. לבשל מעט פחות, לטעום ואם צריך להוסיף דקה או שצים נוספות. .

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il