הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - פשטידת לחם לפסח
13/04/2011, מאת רותי דיין
מתכון מיוחד לפסח כל פרוסה כ- 100 קלוריות
רבים מוותרים על הלחם בתפריט היומיומי אך כשמגיע פסח – לא נעשים שבעים ללא הלחם. ממש קשה להם לחיות שבוע ללא לחם. לכבודם יש לנו לחם לפסח!
פשטידת לחם לפסח

החומרים:

1 כוס קמח מצה דק – הכי דק שניתן למצוא.
1 כוס מי קוקוס
3 ביצים
1 בצל קצוץ
מעט פטרוזיליה, שמיר ובצל ירוק – קצוצים
מלח, פלפל
אפשר לפזר מעל מעט שומשום.

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל החומרים יחד. מעבירים לכלי פיירקס משומן, מפזרים מעל – אם רוצים – את השומשום  אופים בחום בינוני – עד להשחמה. פורסים לשמונה פרוסות – ניתן לאפות בתבנית מאפנס – כמו 8 לחמניות לפסח. למי שלא מכיר עדין – ניתן למצוא תבניות חד פעמיות מקרטון לאפית עוגיות או מאפנס. מתאים מאד לפסח.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
אורנה
13/04/2011 8:36:00
כותרת:
איפה המתכון ? אין מתכון !
תגובה:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il