
החומרים:
חלקי עוף כמספר הסועדים
צרור כוסברה
5-6 או יותר שיני שום
1 פלפל גס ירוק או אדום.
בצל גדול קצוץ
מעט ספרי שמן
תבלינים – מלח, פלפל שחור, זנגביל יבש טחון, כוסברה יבשה, גרם מסלה שהוא תבלין הודי דומיננטי, ומעט מאד בהרט. לאלו שאוהבים – ניתן להוסיף גם תרמיל הל כתוש בעלי ומכתש.
לשדרוג ניתן להוסיף חצי פחית חלב קוקוס רצוי דלת קלוריות.
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון את השום, צרור הכוסברה הטרי והפלפל הירוק הגס ומעבדים למשחה.מטגנים בסיר, בעזרת ספרי שמן, את הבצל. מוסיפים את העוף ואת הרוטב ומבשלים כשתי דקות. מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים עד שהעוף מתרכך. ניתן להוסיף, לקראת סוף הבישול, את חתיכות תפוחי האדמה ולבשל עד שהם מתרככים. כאשר מחליטים לא להוסיף תפוחי אדמה מגישים את העוף על מצע של אורז לבן – חצי כוס אורז לכול סועד. וכמו תמיד – מי שלא אוהב כוסברה יכול להחליפה בפטרוזיליה אך רווית אומרת שזה טעים אך לא אותו דבר.