הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - דג דניס ברוטב איטלקי
17/04/2007, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
דג דניס ברוטב איטלקי

מוצרים:

 

רוטב איטלקי-

1 כף שמן זית,

1 כף שום כתוש,

6 טיפות טבסקו,

1 כוס יין לבן,

2 כפיות קורנפלור.

 

אופן ההכנה.

 

לערבב את כל חומרי הרוטב , לשפוך חצי מהכמות לתבנית אפיה , להניח את הדג, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום בינוני  20 דקות. להסיר את הנייר, לשפוך את כמות הרוטב הנותרת ולאפות 10 דקות נוספות- כשהתבנית לא מכוסה.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2020 Diets.co.il