עוגת גבינה עם אינסטנט פודינג - ללא אפייה

03/06/2008, מאת

עשר מנות כל אחת שווה למנת פחמימה ומנת חלה שווה כ 160 קלוריות



עוגת גבינה עם אינסטנט פודינג - ללא אפייה

החומרים:

 

750 גר' גבינה לבנה עד 5% שומן

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1 יוגורט עד 3% שומן

1 שקית ג'לטין רגיל - ללא טעם

3-4 כפות כמו סוכר( או כל ממתיק אחר לפי הטעם)

מעט תמצית וניל או שקית סוכר וניל

ביסקוויטים פתי בר לריפוד התבנית.

 

אופן ההכנה:

 

מכינים את האינסטנט פודינג עם היוגורט,ללא תוספת חלב, במערבל. מוסיפים את הגבינה, הכמו סוכר,  וסוכר הווניל ומערבבים היטב. ממיסים את הג'לטין לפי ההוראות על גבי הקופסה בחצי כוס מים ומערבבים אותו עם בלילת הגבינות. שופכים את הג'לטין המומס לאט, תוך ערבוב מתמיד – למניעת גושים. מרפדים תבנית אפייה בביסקוויטים פתי בר.שופכים את תערובת הגבינות על הביסקוויטים ומכניסים למקרר למספר שעות. ניתן לקשט מעל עם תותים או דובדבנים או חצאי משמישים ועליהם ג'לי צבעוני.