מוקפץ מקסיקני

21/02/2018, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית

2 מנות כ 200 קלוריות למנה

מתכון טעים טעים וקל להכנה

מוקפץ מקסיקני

חומרים:


½ גמבה צהובה
½ גמבה אדומה
2 כוסות חתיכות ברוקולי מאודות
1 חזה עוף דק
1 כף שמן זרעי ענבים
1 כפית כורכום מגורד טרי
1 כפית מלח
½ כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה לפי הטעם
4 עלי חסה עגולה שטופים לקישוט הצלחת

אופן ההכנה
מחממים מחבת סטיקים וצולים את חזה העוף משני הצדדים כשלוש עד חמש דקות.
חותכים את חזה העוף לרצועות בינוניות וקצרות יחסית.
מכינים מחבת וואק עם שמן זרעי ענבים ומחממים מעט. מוסיפים את הגמבה הצהובה והאדומה, את רצועות חזה העוף והתבלינים ומערבבים מידיי פעם. אחרי כחמש שש דקות מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים למספר דקות נוספות עד שהעוף עשוי דיו והברוקולי מספיק רך.
מורידים מהאש ומגישים על עלי חסה עגולה שטופים .


בתיאבון!