צ'יפס בטטות עם עירית ושמן זית

15/11/2016, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית

3-4 מנות 150-200 קלוריות למנה

הן טעימות, דלות קלוריות בריאות וכיף לאכול אותן כחלק מארוחה

צ'יפס בטטות עם עירית ושמן זית

חומרים:

1 בטטה גדולה
1 כפית שמן זית
מעט מלח שום ופלפל לבן – לפי הטעם
כף עירית קצוצה

אופן ההכנה

קולפים את הבטטה הגדולה ופורסים לפרוסות של 2 מ"מ
מחממים את התנור לחום של 200-210 מעלות (בטורבו)
מסדרים את פרוסות הבטטה על רשת האפיה, מורחים את שמן הזית ומתבלים לפי הטעם
אופים במשך 15-20 דקות
מצננים מעט ומפזרים כף עירית קצוצה

בתיאבון