סלט פטוש

10/05/2016, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית

4 מנות, רק 170 קלוריות במנה

תוספת נפלאה למנות המנגל, שיכולה להיות גם מנה בפני עצמה

סלט פטוש

החומרים:

2 עגבניות אדומות
2 מלפפונים
1 בצל סגול
צרור בצל ירוק
50 גרם קרוטונים ביתיים (חתכו לחם מלא לקוביות, שפכו מעט שמן זית ופזרו זעתר והכניסו לתנור כ 20 דקות, עד להשחמה וקריספיות)
צרור עלי נענע
מיץ מלימון
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
200 גרם גבינת פטה רזה 5%
1 כפית זעתר

אופן ההכנה:

חותכים גס את הירקות ושמים בקערה עם הקרוטונים.
תולשים את עלי הנענע ומוסיפים אותם שלמים.
מערבבים את מיץ הלימון, שמן הזית והמלח, שופכים את הרוטב ומערבבים.
מגרדים את הגבינה מעל הסלט.
מפזרים מעט זעתר.